Obavijesti

Video

Pogledajte poznate hrvatske influencere u novom panelu #MARKETING

Pogledajte poznate hrvatske influencere u novom panelu #MARKETING
4

Broj influencera i kreatora sadržaja u konstantnom je rastu na društvenim mrežama. No, što je to kvalitetan sadržaj, kome se vjeruje, koliki je doseg te na slična pitanja odgovaraju naši panelisti.

U fragmentiranom i digitalnom medijskom okruženju, influencer marketing zasigurno je jedno od područja o kojem se jako puno diskutira. Upravo stoga, pozvali smo kreatore sadržaja i marketinške stručnjake kako bi nam približili stanje influencer marketinga u Hrvatskoj te podijelili neke dobre poslovne prakse i iskustva

Naši su gosti zanimljivim izlaganjem pojasnili kako stvari funkcioniraju, tko zaista može utjecati na potrošače, kome ljudi vjeruju i kakav sadržaj prolazi. Doznajte koji su trendovi te koji su top brendovi koji rade sa influencerima, koje su prednosti, a koje mane influencer marketinga te s kojim se izazovima susreću svi uključeni. 

Pogledajte panel: 

Naši panelisti:

Doris Pinčić, kreatorica medijskog sadržaja
Doris svoje poslovno iskustvo stječe već jedno cijelo desetljeće. Često je televizijsko lice koje trenutno vodi svoju tvrtku DPR d.o.o. za proizvodnju audio-vizualnog medijskog sadržaja. Sa više od 250 000 pratitelja na Instagramu može se reći da je jedna od vodećih influencera u Hrvatskoj. Učenje i usavršavanje za Doris nikada ne prestaje pa joj je trenutni cilj upisati doktorat iz područja medija i komunikacije.

Marina Knežević, direktorica marketinga u Krašu
Svoje iskustvo u marketingu Marina stječe preko 17 godina u tvrtkama koje se bave maloprodajom. Od toga je više od 12 godina na rukovodećim pozicijama. Imala je priliku proći kroz brojne kampanje i različite segmente marketinga. Upravo to bogato iskustvo posebno joj je koristilo u stjecanju šireg pogleda i razumijevanja potrošača. Danas je direktorica marketinga u Krašu, a u kampanjama često surađuju sa influencerima.

Dragan Petric, izvršni urednik Buga
Dragan više od dvadeset godina radi kao tech novinar, urednik i analitičar s posebnim interesima za telekomunikacijske tehnologije, mobilne uređaje, potrošačku elektroniku, razvoj softvera i startupe. Objavio je na tisuće članaka u mnogim časopisima i novinama diljem Europe i Sjedinjenih Država. Uz to, vodi emisiju Tech Radar, a na LinkedInu okupio je velik broj pratitelja. Njegove postove svakodnevno prati stotine tisuća pratitelja. 

Juraj Šebalj, automobilist 
Proslavljeni automobilist, jedanaesterostruki prvak Hrvatske u reliju, auto novinar i voditelj ima više stotina tisuća pratitelja na društvenim mrežama. Kako kaže, smisao svega mu je probuditi ljudima svijest o ponašanju u prometu te ih naučiti nešto novo o automobilima. Ostvario je suradnje s nizom različitih domaćih i stranih klijenata.

Sve je moderirao Matej Lončarić, direktor medijskih brendova 24sata, miss7 i Joomboos. 
Matej već 17 godina gradi karijeru u medijima u Hrvatskoj. Idejni je osnivač Joomboosa i Joonglee, najbrže rastućih brendova na YouTubu, Instagramu i TikToku u Hrvatskoj i Sloveniji koji surađuju s najpoznatijim pjevačima i influencerima. 

Klijenti koji već koriste influencer marketing za ostvarenje svojih poslovnih ciljeva, ali i oni koji su zainteresirani za ovaj oblik suradnje, imaju prilike čuti praktične zaključke: kako pronaći prave influencere za svoj brend, kako dogovoriti suradnju, kakvi su uvjeti i očekivanja, što raditi, a što ne raditi kada surađujete s influencerima …

#MARKETING PANELI

24sata donosi panel diskusije #MARKETING koje se bave aktualnim temama iz svijeta marketinga, medija i komunikacija, a namijenjene su svim zaljubljenicima u digitalne trendove iz business svijeta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...