Obavijesti

Video

Komentari 6

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka

Influencerica Meri Goldašić, gostovala je u HRT-ovoj emisiji 'U fokusu' gdje je, zajedno s kolegama, odlučila ukazati na problem 'hejt' komentara s kojima se susreću influenceri

VIDEO

U 99 posto slučajeva mene ne dotiču 'hejt' komentari, ali ovih jedan posto koji me dotakne je većinom zato jer sam imala loš dan- priznala je Meri Goldašić.

Društvene mreže obiluju komentarima, a kreatori sadržaja sve se više susreću s onim negativnima. Neki influenceri odlučili su javno pročitati najgore komentare s kojima su se susreli.

Voditeljici Antoniji Ćosić su svoja najružnija iskustva povjerili kreatori digitalnog sadržaja iz Hrvatske: Sandi Pego, Niko Čuturić, Duška Stepanov, Andro Anić, Lada Kušec Deči, Marco Cuccurin, iz Bosne i Hercegovine Sandro Slavnić, poznatiji kao sandrotellingstories, a iz Srbije Jana Dačović, Mića Ašćerić i Lea Stanković, a većina njih složila se da im je najgore kada se u komentarima spominje njihova obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Kad mi kažu da tata nije ponosan, uf što tata misli o tome. Moj tata ima neke dijagnoze i prošao je svašta i konačno mi se vratio u život - rekao je Marco Cuccurin koji je 'hejtere' komentirao i u naša 24 pitanja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Da se ubijem. Ne pogađa me više, ali ružno je pročitati da ti netko želi smrt - rekao je Niko Ćuturić, poznat na TikToku kao KoJeNiko, kada se prisjetio najgoreg komentara.

Influencerica Meri Goldašić je u emisiju odlučila doći bez šminke kako bi poslala poruku da je bitno ostati svoj i raditi ono što osjećaš.

- Trenutak kad ću skinuti "fasadu" je isključivo moja odluka i ako se ne osjećam da želim šminku, neću je staviti - rekla je Meri Goldašić. 

A u 'Uletima u inbox' pročitala je i neke poruke iz inboxa koji se čak dotiču njezinih grudi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Sasvim sigurno je da se radi o nerazvijenim, nezrelim ličnostima. Vrlo vjerojatno se radi o mladima, moguće čak i o maloljetnim osobama - rekla je Danijela Štimac Grbić specijalistica javnog zdravstva, Odjel za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti kada je u emisiji 'U fokusu' okarakterizirala 'hejtere'. 

Pogledajte video: 

VIDEO

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...