Na zagrijanom maslinovu ulju pirjajte češnjak dok ne požuti, 1-2 minute, pa dodajte rajčicu sa sokom, vino, šećer, sol i bosiljak. Kuhajte uz povremeno miješanje 20-25 minuta, dok se umak ne zgusne
Cheesecake pripremljen na ovakav način odličan je jer nema rezanja već gosti male, prefine zalogajčiće uzimaju prstima sami. Ovdje je recept i video same pripreme
Izvana hrskav, iznutra mekan, ukusan i mirisan – kukuruzni kruh odličan je za mesne nareske, paštete, ali možete ga jesti i samog. Donosimo super recept koji će vas oduševiti
Stigle su trešnje - jedne od najmanje kaloričnih, ali i najslađih sezonskih voćaka. Donosimo vam fantastične recepte za uživanje u ovom prefinom voću
Batat je visoko nutritivna namirnica koja se zbog svojeg jedinstvenog sastava ne bi smjela izbjegavati kod uravnotežene prehrane. Ima specifičan, slatkasti okus
Ovo je valjda jedna od najednostavnijih torti koje možete napraviti, a toliko je ukusna da ćete je pripremati često. Odlična je za toplije dane koji su pred nama jer se jede dobro ohlađena
Krema od kave priprema se ovako: U veliku zdjelu dodajte vrhnje, šećer i instant kavu. Miješajte 2 minute dok tekstura ne postane glatka. Kremu spremite u hladnjak
Sve sastojke ubacite u posudu i zatim umutite štapnim mikserom. Ako imate blender, možete koristiti i njega. Marinadu možete koristiti odmah ili čuvati u hladnjaku do dva tjedna
Radi se o posebnoj metodi kuhanja jaja čiji rezultat je impresivno dugačko jaje koje možete izrezati na kriške. Postupak je jednostavan, a gosti i ukućani će biti oduševljeni
Cherry rajčice operite i narežite na pola pa u zdjelu dodajte paprike, zelenu salatu, lagano preprženi luk i tikvice. Začinite maslinovim uljem, soli i paprom te acetom balsamico
Dodajte ulje u lonac za juhu i zagrijte na srednje jakoj vatri. Dodajte nasjeckani poriluk te pirjajte oko 5 minuta. Dodajte sitno nasjeckani češnjak, celer, šparoge, sol i papar te kuhajte tri minute
Piletinu prvo posušite papirom pa začinite sa soli, paprom i sušenim origanom. Zagrijte maslinovo ulje u tavi dok ne počne lagano cvrčati. Dodajte piletinu i pecite dok ne požari
Na tavu za palačinke stavite malo ulja i manju količinu smjese te pospite s nekoliko borovnica. Pecite na slaboj vatri dok donja strana ne poprimi zlatnu boju
Stalno kušajte kako na kraju rižoto ne bi bio preslan. Maknite s vatre kad riža postane al dente. Dodajte limunov sok, limunovu koricu, usitnjeni svježi ružmarin i parmezan
U blender ubacite jogurt, pola šalice vode, bosiljak, ocat, med, sol, papar i avokado. Miksajte dok smjesa ne postane glatka i pomiješajte s kuhanom tjesteninom
Pecite palačinke na jednoj strani tako dugo dok se ne stvore mjehurići, a zatim ih preokrenite. Bit će u potpunosti pečene za manje od 2 minute. Za više porcija poduplajte sastojke
Kad u zraku počnete osjećati miris kikirikija i prvi komadi počinju crnjeti te se na njima vide kapljice ulja koje ispuštaju, maknite ih s vatre i prebacite u električnu sjeckalicu
Bazgu berite nakon nekoliko sunčanih dana bez kiše kako bi na cvjetovima bilo što više peludi, jer ona daje onaj prepoznatljiv okus i miris. Birajte lokacije gdje u blizini nema zagađenja
Imate li trešnje u svojim voćnjacima i ne možete sve pojesti, napravite fine poslastice, poput prefinog kolača, krem deserta u staklenkama ili štrudle za koje vam donosimo recepte
Pileće košarice lako će postati omiljeno jelo svim uzrastima, a za pripremu košarice za četiri osobe trebat će vam oko sat vremena. Pune su zdravog i finog povrća
Iskoristi svoj Oranž