Obavijesti

Sport

Komentari 3

VIDEO Hezonja divljao i vrijeđao suca: 'Tebi, tebi j... mater u p...'

VIDEO Hezonja divljao i vrijeđao suca: 'Tebi, tebi j... mater u p...'

Real Madrid pobijedio je Baskoniju za 2-0 u četvrtfinalu Eurolige, a hrvatski reprezentativac poludio nakon nedosuđenog faula pa izvrijeđao slovenskog suca. Nikako se nije mogao smiriti, poslali su ga u svlačionicu

VIDEO

Košarkaši madridskog Reala stigli su nadomak plasmana na završni turnir ovosezonskog izdanja Eurolige nakon što su poveli sa 2-0 u pobjedama protiv Baskonije u četvrtfinalu doigravanja, u drugoj utakmici igranoj u četvrtak Madriđani su slavili na svom parketu sa 101-90 te ih još samo jedna pobjeda dijeli od odlaska u Berlin. 

Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja u pobjedi Reala sudjelovao je sa sedam koševa (šut za dva 2-6, trica 1-4), pet skokova te po dvije asistencije i osvojene lopte.

Nešto više od tri minute prije kraja dobio je dvostruku tehničku nakon nedosuđenog faula. Hrvat je podivljao, vrijeđao slovenskog suca Sašu Pukla, udarao nogom u reklamu, a nastavio ga je vrijeđati na putu prema svlačionici. Njegova je momčad u tom trenutku vodila 93-77.

- Tebi, tebi j... mater u p... - lako se moglo pročitati s usana Hezonji dok su se s tribina čuli zvižduci.

Video možete pogledati OVDJE.

Najefikasniji u redovima Reala bio je Facundo Campazzo sa 24 ubačaja, dok je Vanja Marinković sa 20 poena bio najefikasniji kod Baskonije.

Treću utakmicu ovi suparnici igrat će sljedećeg tjedna u Vitoriji.

Panathinaikos je poravnao omjer u pobjedama protiv Maccabija 95-79 slavljem u drugoj utakmici u Ateni. Kostas Sloukas predvodio je PAO sa 29 koševa, dok je Lorenzo Brown ubacio 18 za goste.

U preostala dva para Fenerbahce i Olympiacos vode sa po 1-0 protiv Monaca, odnosno Barcelone, a druge utakmice ta dva para igrat će se u petak u Monte Carlu, odnosno Barceloni. Plasman na završni turnir koji će se igrati 24. i 26. svibnja u Berlinu izborit će momčadi koje prve stignu do tri pobjede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige
ARSENAL TUGUJE

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige

Manchester City ništa nije prepustio slučaju i u posljednjem kolu Premier lige pobijedio je West Ham 3-1. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić postali su prvaci, City je naslov osvojio četvrti put u nizu i 10. put u povijesti
Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci
RIJEKA IZGUBILA ČETVRTU U NIZU

Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci

OSIJEK - RIJEKA 2-0 ‘Bijelo-plavi’ nisu pobijedili prvoligaša s Rujevice čak 617 dana. Posljednji put Osijek je pobijedio Rijeku još 10. rujna 2022. Do ove utakmice... Jurišić je zabio u petoj, a Matković u 72. minuti