Obavijesti

Show

Komentari 64

Euforija raste: Fanovi u Malmöu ludi su za Lasagnom, a šanse za pobjedu ponovno su narasle

Euforija raste: Fanovi u Malmöu ludi su za Lasagnom, a šanse za pobjedu ponovno su narasle
3

Irski predstavnici Bambie Thug koji su gledatelje ostavili bez riječi nastupom s pjesmom 'Doomsday Blue' imaju više pregleda

Nakon zabavnog prvog polufinala, danas je na rasporedu druga polufinalna večer. Naš Baby Lasagna rasplesao je i raspjevao cijelu Arenu Malmö u utorak te prošao u finale, a danas ćemo vidjeti tko će mu se pridružiti. Osim Baby Lasagne je prošlo još devet izvođača, a desetero će ih proći i iz drugog polufinala. Jedina je razlika što se u prvom polufinalu natjecalo 15 kandidata, a u drugom će pjevati njih 16.

VIDEO I snimatelj Eurosonga je zaplesao na 'Rim Tim Tagi Dim'
VIDEO I snimatelj Eurosonga je zaplesao na 'Rim Tim Tagi Dim'

Direktan prolazak u finale imaju države koje pripadaju 'Velikih 5' - Njemačka, Italija, Francuska, Španjolska i Ujedinjeno Kraljevstvo. Uz njih su u finale izravno prošli i predstavnici Švedske, zemlje domaćina.

Ovo je cijeli raspored nastupa u drugoj polufinalnoj večeri:

1. Malta - Sarah Bonnici, 'Loop'

2. Albanija - BESA, 'TITAN'

3. Grčka - Marina Satti, 'ZARI'

4.  Švicarska - Nemo, 'The Code'

5. Češka - Aiko, 'Pedestal'

6. Austrija - Kaleen, 'We Will Rave'

7. Danska - SABA, 'SAND'

8. Armenija - LADANIVA, 'Jako'

9. Latvija - Dons, 'Hollow'

10. San Marino - MEGARA, '11:11'

11. Gruzija - Nutsa Buzaladze, 'Firefighter'

12. Belgija - Mustii, 'Before The Party's Over'

13. Estonija - 5MIINUST x Puuluup, '(nendest) narkootikumidest ei tea me (kull) midagi'

14. Izrael - Eden Golan, 'Hurricane'

15. Norveška - Gate, 'Ulveham'

16. Nizozemska - Joost Klein, 'Europapa'

Osim njih nastupaju i predstavnik Francuske Slimane ('Mon amour'), Talijanka Angelina Mango ('La noia') i predstavnica Španjolske Nebulossa ('Zorra').

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
NEMO O LASAGNI

Nemo i pjesma 'The Code' su među favoritima za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu. Nemo su u emisiji 'Music Pub' Zlatka Turkalja Turkija otkrili su što misle o Baby Lasagni. 

- Obožavam 'Rim Tim Tagi Dim' i mislim da je Marko kao Baby Lasagna vrlo inspirativan. I uvijek je bio u mojih prvih pet, iako se mojih prvih pet stalno mijenja, on je uvijek među njima - rekli su.

Više pročitajte OVDJE.

NAGRADA OBOŽAVATELJA

Naš predstavnik Baby Lasagna osvojio je nagradu za najbolju pjesmu ovogodišnjeg izdanja Eurosonga koju mu je dodijelila ESCbubble.com, popularna stranica koja objedinjuje fanove Eurosonga. Kasnije se pohvalio da je dobio još jednu nagradu za najbolju pjesmu ovogodišnjeg Eurosonga, koju su mu udijelili iz 'Opće organizacije obožavatelja Eurovizije' (OGAE). 

Više pročitajte OVDJE.

PODRŽAVAJU GA I U ŠKOLAMA

Cijela Hrvatska ujedinila se u podršci Baby Lasagni, predstavniku Hrvatske na Eurosongu. Svoju su podršku Lasagni poslali i školarci iz Osnovne škole Vijenac u Osijeku. Osim što stalno plešu na njegovu pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim', djeca iz produženog boravka odlučila su su ga i nacrtati. Više pročitajte OVDJE.

GLEDANJE EUROSONGA U SPLITU

Grad Split, Turistička zajednica Grada Splita i tvrtka Žnjan, osigurali su mogućnost javnog prijenosa finalne večeri Eurosonga 2024.

Prijenos u subotu počinje na Rivi, točnije njenom centralnom dijelu - 'ispred banke' od 21 sat!

- Pridružite se javnom gledanju finala Eurosonga na Rivi i podržimo zajedno Baby Lasagnu – prvog našeg predstavnika kojemu je po svim predviđanjima pobjeda na 'dohvat ruke' - poručili su iz tvrtke 'Žnjan'.

DORIS PLEŠE 'RIM TIM TAGI DIM'

Svi su uz Baby Lasagnu, koji nas predstavlja na Eurosongu u švedskom gradu Malmöu. Nakon Severine, Petra Graše i mnogih drugih, podržala ga je i pjevačica Doris Dragović tijekom nedavnog nastupa u zagrebačkom klubu. 

Uz svoj eurovizijski hit 'Marija Magdalena' je zaplesala 'Rim Tim Tagi Dim' ples. Video pogledajte OVDJE.

Komentari 64